Hur länge kan jag bära mitt barn åt gången?

Ändrad den Tue, 26 Mar 2024 vid 01:23 PM

Du kan njuta av bekvämligheten att bära ditt barn i m1 Carrier så länge de förblir nöjda. Det är dock viktigt att notera att små barn inte bör hållas i samma position under långa perioder. Vi rekommenderar starkt att vara uppmärksam på ditt barns signaler och växla mellan bärselen, en gungstol, barnvagn och spjälsäng för att erbjuda variation och undvika långvarig orörlighet. Genom att vara lyhörd för ditt barns behov och erbjuda olika miljöer kan du säkerställa deras komfort och välbefinnande under hela dagen.