Hur monterar jag Sadeln på BuggyBoard® Maxi?

Ändrad den Thu, 18 Apr 2024 vid 05:52 AM

BuggyBoard®-sadeln är ett speciellt tillbehör som är utformat exklusivt för BuggyBoard® Maxi. Den erbjuder ett bekvämt sittalternativ för små barn och förvandlar BuggyBoard till en bekväm sittplats.

Sadeln har designats för att ge ett säkert och stabilt fäste på brädan samt att göra det enkelt att fästa den. Du behöver inga speciella verktyg för att installera sadeln.

Om ditt barn vill stå upp istället för att sitta, behöver inte sadeln tas bort. Istället fälls den smidigt ner och ger ståplats.

Notera att barnet av säkerhetsskäl skall sitta vänt bakåt.