Hur kan jag montera BuggyBoard® Maxi Plus på min barnvagn/sittvagn?

Ändrad den Thu, 18 Apr 2024 vid 05:13 AM

BuggyBoard® Maxi Plus är i grunden en BuggyBoard® Maxi utrustad med en sadel.  BuggyBoard® Maxi Plus-modeller identiska har identiska fästen som BuggyBoard® Maxi.

För att bestämma om BuggyBoard® har testats med din specifika barnvagn/sittvagn så kan du besöka vår informationssite, se nedan. Där kan du välja barnvagnsfabrikat och modell, vilket kommer att leda dig till en monteringsguide med enkla och tydliga instruktioner:

Vid användning av sadeln kan små justeringar behövas eftersom vår monteringsguide har testats specifikt för BuggyBoard® Maxi-brädan. För extra bekvämlighet är BuggyBoard® kan extra armförlängningar (tillgängliga för separat köp) monteras som då ger barnet mer sittutrymme när sadeln används.