Vad göra om min barnvagn/sittvagn inte har testats med BuggyBoard®?

Ändrad den Thu, 18 Apr 2024 vid 05:19 AM

Lascal BuggyBoard® är utformad för att vara kompatibel med över 99 % av alla barnvagnar/sittvagnar , och vi utför konsekvent omfattande tester på ett brett utbud av vagnar för att säkerställa dess universella passform.

Om din specifika vagnsmodell inte har testats så är det möjligt att en annan vagn med ett liknande chassi har testats  och kommer då att passa på samma sätt.

För detaljerad monteringsinformation, besök följande webbplats:

• buggyboard.info

Bland de största fördelarna med BuggyBoard® är dess mångsidighet, eftersom den kan monteras på olika sätt. Vi strävar alltid efter att identifiera det "bästa sättet" att säkerställa ditt barns komfort och säkerhet. .

Vi utför kontinuerligt tester på nya barnvagnsmodeller, och om du vill att din specifika modell ska testas, gör en begäran med följande länk: