Hur lossar jag bultarna på min BuggyBoard®?

Ändrad den Thu, 18 Apr 2024 vid 05:31 AM

Varje BuggyBoard® inkluderar en speciell avsedd nyckel för åtdragning av kopplingsbultarna. Kopplingsbultarna är självlåsande så att de inte skall kunna lossa då BuggyBoarden används. Om kopplingsbultarna har åtdragits mycket hårt kan de, vid eventuellt behov, vara svårt att lossa de med den levererade nyckeln eftersom den är utformad för att lossa bultar upp till en specifik åtdragningsnivå. Om nyckeln inte fungerar rekommenderar vi att använda ett mynt och tång för att ge extra kraft.

Om bulten skadas under borttagningsprocessen, vänligen dela med dig av en bild till oss genom våra supportkanaler och vi kommer gladeligen att ge dig lämplig vägledning om nästa lämpliga åtgärd.