Min KiddyGuard®-grind rullar inte upp

Ändrad den Thu, 18 Apr 2024 vid 08:53 AM

Vi beklagar, det kan vara ett problem med upprullningsfjädern. Isåfall läs FAQ: När jag monterade KiddyGuard® Assure så lossnade upprullningsfjädern

Det kan också bero på att övre fästet har pressats ner för hårt vid monteringen. Isåfall läs FAQ: Min KiddyGuard® Assure är svår att dra ut och går inte att dra in

Beror inte felet på något av ovan alternativ så ber vi er göra en video och skicka den till oss tillsammans med serienumret på grinden.