Vad är skillnaden mellan KiddyGuard®-grindarna?

Ändrad den Mon, 25 Mar 2024 vid 11:28 AM

Introduktion av KiddyGuard® Assure:

Denna grind är utformad för att vara diskret, säker, lätt (väger endast 2,1 kg) och otroligt användarvänlig med sitt automatiska låssystem. Dess enhandshantering gör den bekväm för föräldrar, och den kan passa trappor eller dörrar med en maximal bredd på 100 cm. KiddyGuard® Assure kan användas både högst upp och längst ner på trappor. För de som vill fästa den på ett räcke tillåter räckesmonteringskitet endast installation av låslisten.

Introduktion av KiddyGuard® Accent:

Accent har en nätpanel som rullar in i en rundad kapsling, vilket skyddar den mot smuts och slitage. Den har en manuell låsmekanism som är lätt att använda med en hand. Precis som Assure passar den in i en maximal bredd på 100 cm, vilket gör den lämplig både för toppen och botten av trappor. Om så önskas möjliggör räckesmonteringskitet installation av låslisten.
Introduktion av KiddyGuard® Avant:

Som premiummodell bland de tre grindarna erbjuder Avant exceptionella funktioner. Dess nät rullar in i en fyrkantig aluminiumkapsling och ger utmärkt skydd mot smuts och slitage. Användarna kan välja mellan manuell eller automatisk låsmekanism. Med sin enhandshantering är den otroligt praktisk för föräldrar. Dessutom passar den bredare trappor, med en maximal bredd på 120 cm, och kan användas högst upp eller längst ner på trappor. Till skillnad från modellerna Assure och Accent kan Avant installeras mellan två räcken med räckeskit