Hoe bevestig ik het Zadel aan de BuggyBoard® Maxi?

Gewijzigd op Tue, 26 Mar 2024 om 04:18 PM

Het BuggyBoard® Zitje is een speciale toevoeging die exclusief is ontworpen voor de BuggyBoard® Maxi. Het biedt een handige zitoptie voor jonge kinderen en verandert het meeneemboard in een comfortabele zitervaring.

Het Zitje is zorgvuldig vervaardigd om een veilige en stevige bevestiging aan het board te garanderen, waardoor het installatieproces moeiteloos verloopt. U heeft geen speciaal gereedschap nodig om het Zitje te installeren.

Als uw peuter besluit te staan in plaats van te zitten, is het niet nodig om het Zitje te verwijderen. Het klapt handig naar beneden en uit de weg, zodat er een naadloze overgang mogelijk is zonder gedoe.