Är det en bra idé att köpa en begagnad trappgrind?

Ändrad den Thu, 18 Apr 2024 vid 07:03 AM

Nej, det är inte rekommenderat att köpa ett begagnat trappskydd. Precis som med andra säkerhetsutrustningar som bilbarnstolar och cykelhjälmar bör trappskydd kasseras efter att ha varit inblandade i en olycka. Att köpa ett begagnat trappskydd utan att känna till dess fullständiga historia innebär en risk.

Grinden kan ha varit utsatt av påverkan eller tryck från någon som har fallit mot den, även om den verkar vara i gott skick..

För att säkerställa säkerheten för dina nära och kära rekommenderas det att välja ett nytt trappskydd med en känd och pålitlig historia.