Jag har tappat bort en del av min BuggyBoard®, var kan jag få en ersättare?

Ändrad den Fri, 05 Apr 2024 vid 01:57 PM

Utforska vårt breda utbud av reservdelar till BuggyBoard®, som är bekvämt tillgängliga på vår webbplats. Om du behöver hjälp med att identifiera den specifika del du behöver, kan du hitta detaljerad information och vägledning i vår artikel Reservdelar till BuggyBoard®.

På grund av vibrationer som upplevs under användning är det möjligt att splintarna och förlängningsbultarna gradvis lossnar över tiden. För att prioritera säkerheten för ditt barn och förhindra eventuell förlust av delar från BuggyBoard®, rekommenderar vi starkt att du regelbundet kontrollerar och drar åt alla komponenter innan varje användning. Detta förebyggande steg säkerställer en säker och pålitlig installation för din BuggyBoard®.

Vi hoppas att du fann den här artikeln hjälpsam. Om du har ytterligare frågor eller funderingar, tveka inte att kontakta oss.