Hur man rengör ens BuggyBoard® hjul?

Ändrad den Tue, 26 Mar 2024 vid 05:50 PM

Om du stöter på svårigheter med hjulen på din BuggyBoard®, såsom fastnat eller motstånd vid skjutning, kan det vara nödvändigt att rengöra dem tillsammans med hjulhuset. Följ dessa enkla steg för att utföra rengöringsprocessen:

1. Börja med att se till att BuggyBoard® själv har tagits loss från barnvagnens chassi. Sedan, titta på den korta videon som tillhandahålls för att ta bort hjulen. Glöm inte heller att ta bort hjulhuset och fjädringsdelarna.

2. När alla delar har tagits bort från undersidan av BuggyBoard®, använd en gammal borste för att eliminera eventuell torr lera eller smuts från hjulen. Torka sedan försiktigt bort eventuell ytterligare smuts eller skräp inuti husets delar med varmt tvålvatten och en trasa. Låt alla delar lufttorka helt.

3. När du är nöjd med att både hjulen och husdelarna är helt torra, hänvisa till videoguiden för att montera ihop huset och hjulen på brädan igen. Du bör märka en förbättrad hjulrörelse utan smuts eller skräp.

Om du fortsätter att uppleva problem med rörelsen av BuggyBoard® eller dess hjul, tveka inte att kontakta vår support.