Hoe verwijder ik de BuggyBoard® wielen?

Gewijzigd op Tue, 26 Mar 2024 om 04:51 PM

Begin met het verwijderen van de ophangnagel en demonteer de ophangarm. Gebruik een kleine schroevendraaier om de wielkooi te ontgrendelen en het wiel te verwijderen.

Bij het opnieuw monteren, plaatst u eerst de veer op het platform, vervolgens lijnt u de achterkant uit, gevolgd door de voorkant van de ophangarm.

Als laatste plaatst u de ophangnagel opnieuw en vergrendelt u deze in de juiste draaihoek.